Rabu, 18 Februari 2015

HILANG SABAR


ASALAMUALAIKUM...

mesti teman2 tengah menunggu entri dari yan ari nikan..

pelbagai jawapan yang yan dapat..ada tu yan tak terfikir langsung....

terima kasih kerana sudi perah otak bersama yan..

sebenarnya semalam yan minta tolong encik suami untuk bagi idea menulis entri di blog ..sebab semalam yan tak tahu nak buat entri apa...tajuk ada tapi blur sekejap masa tu...

encik suami bagi gambar hitam macam tu lalu tanya yan " apa yang ayang nampak ".. yan nampak ruang yang sempit..sunyi sepi dan misteri....

nak tahu apa encik suami cakap tak.....
sambil tersenyum encik suami kata ....


sabar


sabar


sabar


DAH TERANG TERANG WARNA HITAM..MENGAPA NAK PENING KEPALA MEMIKIRKAN YANG LAIN.. ( GRRRRRR TERKENA YAN ...lama tau yan fikirkan jawapannya... )





INGATAN
" dan tentang nikmat tuhanmu..hendaklah selalu kamu perkatakan "
SURAH AL DUHA : AYAT 11 )






39 ulasan:

  1. hahahha,, patutlah tak nampak apa2 hitam rupanya hihihihi,,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah pasal..geram tau bila encik hubby buat gitu..last last akak dan hubby ketawa berdua...erm sabar jelah kan...

      Padam
  2. kakyan ,, tak perlu nak serius sangat menulis ni,, santai2 aje,, apa saja aktiviti yg kak yan buat boleh di share dalam blog,, untuk kenangan masa hadapan,,a.p.a s.a.h.a.j.a,, hihihi..yang penting bukan yang privacy,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih anie...tu akak tahu anie..macam menulis dairi kan..tapi tulah..semalam boleh blank pulak...terima kasih sekali lagi..sayang anie ketat2

      Padam
  3. betul la terkaan saya ari tu... yang namapk ialah kaler hitam...

    betul la... buat apa nak pikir lebih lebih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu...memang betul..lagi tepat..
      :-))

      Padam
  4. Jawapannya seperti teka teki pula, mereka yg menjawab cuba perah otak fikir logik akal, tapi rupanya jawapannya mudah ajer, hehehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah..penat tau fikir..rupanya jawapan didepan mata...:-P

      Padam
  5. Meh sini tolong SS tulis blog... Ha Ha Ha...

    BalasPadam
  6. Hihi..ingatkan apa la kannn..da suspen da...hihi

    BalasPadam
  7. perkara biasa bagi blogger jika alami mental block untuk menulis..banyakkan membaca maka idea akan timbul secara alami nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaalah..terima kasih nafi..akan yan guna tips ni :-))

      Padam
  8. Assalamualaikum,
    Perkara biasa.. kalau tak ketandusan idea, masa pula yang merencatkan..Apa pun teruskan menulis dan berkongsi kebaikan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam saudara...terima kasih saudara atas kata2 semangat saudara :-))

      Padam
  9. kalau dah sedia nak menulis... selawatlah banyak2 insyallah akan masuk idea mencurah2

    BalasPadam
  10. Haha oklah tu loyar buruk gambar hitam pun jadi jugak satu dua entry.hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu...loya buruk yang hilang stress sangat...

      Padam
  11. Huhuhu..Yan kita serupa...kdg2 melopong kat depan PC je....hahahh....kita cite santai-santai je...moga2 ada mende yg boleh dimongsikan bersama

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) betul tu kak..kerjanya padam asalamualaikum sampai kesudah tak tulis2..

      Padam
  12. kikiki...puas akak tenun gambo tu...xpe yan pelan2 kayuh ikut cam akak kalau ada idea tulis kalau takde tido...kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. nasib baik tak tebus handphone tu dengan tenungan akak
      .huhuhu

      Padam
  13. Betul tu ..tak perlu nak fikir berat2 sangat...santai2 jer...kita bukan penulis/wartawan akhbar ....hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer bunda...huhu..dulu cita2 nak jadi wartawan..tapi spm tak lulus ...huhu

      Padam
    2. yer bunda :-)) ...huhu wartawan..

      Padam
  14. HITAM.. haha.. simple kan org lelaki. mana ada nak pikir yg tersirat ke apa :)

    BLOG OH! BLOG

    BalasPadam
  15. hahaha....mesti ramai yang terkena, memang lawak sempoi.

    BalasPadam
  16. ahakss...betul jugak tu...buat pe nk pecal2 kepala mikir jawapan lain kan

    BalasPadam