Selasa, 3 Mac 2015

LENOVO A316i


ASALAMUALAIKUM...

inilah punca sebenar kebizian yan..

handphone ni anak tiri yan bagi ayah dia..

jadi yan lah tukang mengodeh nya...

download macam2 benda...

al maklumlah handphone yan tak ada android..

tu yang jakun sekejap :-)) ..

yang penting yan dah ada wassup..dah ada yassin lengkap dan boleh dengar qasidah...

Dan dah ada game pou huhuhu dah tak payah pinjam2 handphone adik bila nak main pou...




TERIMA KASIH UDA DAN ZETTY...SAYANG KETAT 2 ♡♡♡♡





INGATAN
" kemudian apabila engkau telah selesai ( daripada sesuatu amal soleh ) ...maka bersungguh sungguhlah engkau berusaha ( mengerjakan amal soleh yang lain ) "
( SURAH AL INSYIRAH : AYAT 7 )

27 ulasan:

  1. wow!..bestnya ada telefon baru..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memant best..banyak aplikasi kat cini..:-))

      Padam
  2. selamat menyertai kami, pengguna android...

    BalasPadam
  3. Selamat mengodeh... Hi hi hi....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaaa :-)) sampai lenguh2 tangan mengodeh tau tak ss....huhuhu

      Padam
  4. Hihi... Yan ni pun nak main Pou macam anak kecik kakak aje:)

    Seronoklah dpt gadjet baru ye.

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) suka bg pou makan banyak2 sampai kembang badan dia....

      alhamdulilah...hubby punya kak...yan pinjam pakai jer :-))

      Padam
  5. ada hp baruuuu... tapi saya bukan peminat Lenovo... saya tetap peminat Samsung...

    BalasPadam
    Balasan
    1. anak hubby beli kan untuk hubby....yan juga masih setia dengan samsung :-))

      Padam
  6. hehe...selamat mengexplore lenovo tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) terima kasih kak...tengah dok mengodeh lagi la ni

      Padam
  7. awak beli la satu...
    mmg best...

    hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Handphone samsung nasih ok...tak mau membazir :- ))

      Padam
  8. Assalamualaikum,
    Wah tentu seronok menggodek-godek fon baru tu.. semoga ia memberi manfaat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam..insyallah akan digunakan sebaik baik nya.. :-))

      Padam
  9. Wow... henfon baru, tentu lebih merih blog ni nanti....

    BalasPadam
    Balasan
    1. tetap sama jr :-)) ...

      hp nie payah nak menulis

      Padam
  10. pakai HP pun boleh update blog..

    BalasPadam
    Balasan
    1. selama nie updated blogmmg guna hp :-))

      Padam
  11. Baiknya Yan dengan anak2 tiri ye. Itu anugerah tu, ada keluarga yang harmoni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah..biar pun anak tiri tapi mereka semua amanah ALLAH..

      Padam
  12. seronok lah ada telefon baruu :D

    BalasPadam
  13. Wahhhh main game hihihi... ada masa blh santai2 ye tak hihi... nanti blh whatsapp ngan cik abg hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang giler main game pou..cumil sangat2...huhuhu mmg ari2 dok sms

      Padam
  14. main pau apalah tu...jakun sikit

    BalasPadam