Rabu, 4 Mac 2015

SUSUR GALUR


ASALAMUALAIKUM...


terasa ruginya bila semua berkumpul tapi yan tak dapat sama dengan mereka...

raya cina aritu keluarga sebelah peneng dan singapura balik kampung...

:-(( yan jer tak der..hanya dapat kenal saudara melalui gambar jer...

MAAF YAN TAK DAPAT BERSAMA 
:'-C ...

HIDUP DIPERANTAUAN MEMANG BEGINILAH...

LEBIH2 LAGI YAN ADA TANGGUNGJAWAB YANG PERLU DIGALAS..

ENTAH BILA LAH AGAKNYA DAPAT BERSUA MUKA KAN....







INGATAN
" dan mereka yang berjihad ke jalan kami ..
kami akan tunjukkan jalan jalan kami "
( SURAH L AN KABUT : AYAT 69 )

23 ulasan:

  1. Ada rezeki boleh jumpa lg

    BalasPadam
  2. Raya Cina ke aidilfitri? Confuse...

    BalasPadam
  3. jangan sedih pilu. redalah dengan apa yang Allah rezekikan pada kita...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih im..ingat kan yan tentang redha :-)).... insyallah

      Padam
  4. insya Allah ada rezeki yan akan berkumpul bersama nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin..itulah kak ..yan selalu tak dapat jumpa saudara...

      Padam
  5. Jauh dimata dekat dihati...jgn sedih2 naa...ada rezeki nanti bertemu juga...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah arap2 begitulah....dapat jumpa sekali pun jadilah...

      Padam
  6. Mungkin nanti Allah akan beri suatu hari lain utk Yan bersama mereka, insyallah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aminnnnnn..mudahan dapatlah bersua muka..terima kasih jr

      Padam
  7. Mmg rasa ralat la kalau semua family berkumpul, tapi kita takde. Tapi takpe yan. InsyaAllah kalau ada rezeki, akan dpt juga turut serta next time.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu lyd..ralat sgt2....mmg tak pernah jumpa langsung...arap2 raya aidilfitri nie dapat lah jumpa..amin

      Padam
  8. Insha Allah kak yan.. mereka pasti faham tanggungjawab kak yan skrg... ada rezeki tu nanti ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih anie :-)) .. insyallah
      ..amin

      Padam
  9. x dpt jumpa time raya cina..jumpa time raya puasa pulak :-)

    BalasPadam
  10. salam jumaat yan semoga sihat ya jgn sedih2 be happy..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam jumaat juga kak
      ..ye kak..insyallah..terima kasih kak
      :-))

      Padam
  11. ramai susur galur yan ye...

    BalasPadam