Jumaat, 18 Disember 2015

CENDAWAN MEKAH : TERIMA KASIH ARYAN AZRA


ASSALAMUALAIKUM....



Syukur Alhamdulillah.. 

Allah ketemukan yan dengan sahabat sahabat yang pemurah di dunia maya ini...

Terima kasih banyak2 pada BLOGGER ARYAN AZRA kerana sudi memberi sekeping cendawan mekah...

Moga Allah lipat gandakan rezeki BLOGGER ARYAN AZRA ..amin

Kalau sahabat nak tahu..blogger aryan azra punyai 3 orang zuriat yang sangat comel dan aktif...

YOK TERJAH BLOG BELIAU

aryanazra.blogspot.com




INGATAN

LAGI 6 HARI MAULIDUR RASUL


16 ulasan:

  1. ni first time tengok cendawan mcm ni. wahhh

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah,rezeki yan..
    Kakak baru saja mengenali dan nak terus mengenali blogger yang peramah ni.

    BalasPadam
  3. Salam kak yan , Cendawan mekah? yana pun first time tgk :D

    BalasPadam
  4. syukur alhamdulillah rezeki bersilaturahim sesama blogger demi Allah.

    BalasPadam
  5. 1st time tengok cendawan mekah.. ape khasiatnya kak yan?

    BalasPadam
  6. Asalam Iryanty..wah..sangat lembut tu cendawan mekah tu. Selawat ke atas nabi junjungan..jatuh pada 24hb Disember 12 rabiuawal..

    BalasPadam
  7. woaaa.. ada khasiat tertentu ke cendawan mekah ni Kak Yan ? guna untuk masak apa ? eheh..

    BalasPadam
  8. Tahniah dpt rezeki Yan. Sedih la kita yg kat oversea ni.. kwn2 blogger mesti tak sanggup nak post apa2 kat kita.. sbb Poslaju mahal.. huhu.

    *sebenarnya blom pernah cek pun rega postage... hihi..

    BalasPadam
  9. Akak pestime dengo cendawan mekah ni yan...sedap ke?

    BalasPadam
  10. alhamdulillah dah sampai pun... nanti akak wasap yan cara nak guna ye

    BalasPadam
  11. Banyak khasiatnya cendawan mekah ni yan.. amalkan lah..

    BalasPadam
  12. Pernah dgr sblum ni...cndawan mekah

    BalasPadam
  13. aida x pernah makan lg.
    jumpa pun x pernah.
    but da pernah baca kat blog mana ntah pasal cendawan mekah ni :)

    BalasPadam
  14. banyak khasiatnya cendawan mekah ni kan kak yan

    BalasPadam