Ahad, 10 Mei 2015

BEZA KAWAN dan SAHABAT



ASALAMUALAIKUM..





23 ulasan:

  1. Kawan kt mana2 pn bleh jmpa kan...sahabat tu yg payahnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu sham...sahabat menangis memang sukar dicari

      Padam
  2. yang dikata sahabat itu, ketika memeluknya terasa ikatan ukhuwwah yang hangat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan sampai hangat im..lain macam...huhuhu

      Padam
  3. kalau nak play safe macam CT.. tho kita kawan rapat macam mana sekalipun.. naluri n fitrah manusia mmg xleh nak lari.. hasad n dengki mmg akan ada walau sekelumit.. kita tngk diri kita sendiri pun kadang2 cemburu dgn orang kan.. mcm tu jugak orang..

    since masuk uni.. CT mmg buat semua orang as kawan.. yg mana nampak sekepala buat geng tapi apa-apa pun still ada batas.. percaya n yg betul2 sayang kita ni mak ayah kita ja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu dik :-))...
      dapat kawan yang tikam belakang yang bahaya..sakitny tuh disini

      Padam
  4. Kadang-kadang ada kawan dan sahabat yang lebih ikhlas dari adik beradik sendiri....

    BalasPadam
  5. betul tu yan, mmg banyak beza kawan dan sahabat, tapi rasa nya sahabat lebih istimewa sbb kadangkala sahabatlah yg menolong diwaktu kita susah senang, tapi kawan jugak tk boleh di lupa sbb maybe diwaktu kita perlu pertolongan kawan tak dpt menghulurkan bantuan maybe diwaktu tu diapun ktitikal jugak, jadi biarlah berpada2 dalam berkawan dan bersahabat, dan pandailah jaga hati kedua nya., nasihat utk kaknoor jugak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2 2 pentingkan kak..sahabat 1 dalam seribu...kawan 10 dalam 10 :-))

      Padam
  6. Salam. Hee moga kita jd rakan siber yg baik2 sajeew ;p

    BalasPadam
  7. Setuju! kwan terlalu ramai diluar sana. Tetapi sahabat sukar untuk dicari.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bertuah lah seseorang tu punya sahabat yang baik dan seerat adik beradik :-))

      Padam
  8. memang susah nak cari sahabat sejati di zaman ini..sy ada sahabat2 yg kawan sejak sekolah, smpi skrg BF... :)

    BalasPadam
  9. Sahabat tak ada, kwn pun tk ada..
    yg rapat skrg ni dgn adik knor ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yan ada kawan..tapi tak punya sahabat..

      Padam
  10. Insha Allah ada sahabat yg baik dan berusaha menjadi sahabat yg baik juge.....

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  12. nak share kak yan,, terima kasih

    BalasPadam
  13. kawan mmg ramai..sahabat? belum ada huhuh

    BalasPadam