Sabtu, 30 Mei 2015

HOTEL SCOLAR IN UTM




ASALAMUALAIKUM...


sempat sempatkan update blog...

Bermalam di hotel SCOLAR INN UTM...

agak selesa macam apartment...

mujur ada lift..kalau tidak jenuh mendaki...

kupon sarapan pagi juga disediakan...

Tandas bersih...

Siap ada extra kipas lagi...

Esok majlis resepsi pulak ..

Berdebar2 hati nie coz tak pernah makan beradap di dewan...





Alhamdulilah selesai sudah majlis nikah...



Pengantin dan dua cucu yan :-))

22 ulasan:

  1. siapa yang kahwin nie..anak atau cucu..hu.hu..tahniah!

    BalasPadam
  2. selamat pengantin buat kedua2 nya. and tahniah. :D

    BalasPadam
  3. Tahniah kpd pengantin...

    BalasPadam
  4. Tahniah buat pengantin..
    hihi.. makan je yan..

    BalasPadam
  5. tahniah pengantin.. eh yg dua tu pun macam pengantin.. :).. hehe

    BalasPadam
  6. sama comel sama padan... selamat pengantin baru...

    BalasPadam
  7. Semoga rumah tangga mereka berbahagia hingga ke jannah...

    BalasPadam
  8. Tahniah pengantin... Yan sihat? wat pe ari ni?

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah semua dah selamat...tahniah sekali lagi dari akak =)

    BalasPadam
  10. anak Yan yg kawin ya? Tahniah utk seisi keluarga!
    Moga bahagia mempelai di dunia & akhirat.

    BalasPadam
  11. Selamat menerima mnantu yan..
    Alhamdulillah..
    Dh pun majlisnya...ye

    BalasPadam
  12. Saya paling suka dok kat hotel. Tak gaduh nak kemas bilik.

    Tapi ibu_suri lebih zuka dok di rumah sendiri...

    BalasPadam
  13. Saya paling suka dok kat hotel. Tak gaduh nak kemas bilik.

    Tapi ibu_suri lebih zuka dok di rumah sendiri...

    BalasPadam
  14. time makan kat meja beradap tu xyah hiraukan orang lain Kak Yan..
    fikir kita je wakakaka.. makan je..

    BalasPadam
  15. Tahniah....selamat pengantin baru..

    BalasPadam
  16. Barokallah...
    Moga ikatan suci mampu menggalas tanggungjawab yg sudah terikat murni
    Tahniah buat Yan dan family.

    BalasPadam
  17. mmusim cuti ni ramai yg naik pelamin ,kan..

    BalasPadam
  18. tahniah buat pengantin yan.

    BalasPadam
  19. tahniah kak.....kepada pengantin...semoga bahagia hingga ke syurga hihihih

    BalasPadam
  20. Bagus betul UTM ni buat hotel dalam uni, senanglah klau parents datang untuk convo anak-anak.

    BalasPadam