Jumaat, 19 Jun 2015

CATATAN KE 200


Asalamualaikum...


Alhamdulilah syukur kerana pemenang bagi ucapan kreatif perkhawinan anak yan telah dapat dpilih oleh suami...

Dan pada hari penghulu segala hari ini..catatan di blog yan genap 200...alhamdulilah . .

Pelbagai kenangan dicipta di blog nie...kenangan yang indah lebih banyak dari kenangan yang buruk...

Buat pembaca blog IRYANTYAHAMAD terima kasih kerana terus singgah di blog yang tidak seberapa ini...

Selamat berpuasa dan selamat menjalani ibadah terawih...mudah mudahan puasa kita tahun nie mudah dan barakah...amin...

BLOGGER YANG BERJAYA MEMBERI UCAPAN KREATIF DI HARI PERKHAWINAN ANAK YAN IALAH ....

BLOGGER BUNDA aka KN

tahniah bunda....arap bunda sudi bagi alamat dan no hp pada yan....

NO WASSUP YAN :-))

 012 7645072

28 ulasan:

  1. Alahai kakak yg terlepas ni Yan
    Tak perasan dan tak terjumpa.

    Tahniah buat Bunda KN

    BalasPadam
    Balasan
    1. lain kali boleh cuba lagi. kak...insyallah.

      Padam
  2. Alhamdulillah....
    rezeki ramadhan kot...terima kasih lah kerana memilih kata2 kreatif bunda yang tak seberapa tu...hanya lahir spontan dari hati ini sebagai seorang ibu yang telah lebih 32 tahun berada dalam alam perkahwinan...meski pun ramadhan ini adalah ramadhan ke 8 bunda bergelar 'balu'....

    Mungkin pengalaman mengajar kita.... Subhanallah...

    ** Nanti bunda wassapp yan beri detail...ok...assalam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok bunda...terima kasih sudi bagi ucapan perkhawinan anak yan..:-))

      Padam
  3. dengan blog kadang-kadang bila terbaca entry lama tersenyum sendiri

    BalasPadam
  4. Salam Kak Yan... Sihat? Sedar tak sedar dah 200 ek posting... Tahniah kepada pemenang....

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam ss...alhamdulilah sihat :-))
      terima kasih...

      kalau tak sedar mahu 1000 post huhu

      Padam
  5. selamat berpuasa kak yan... tahniah buat bunda

    BalasPadam
  6. alamak..atie pun terlepas lah Yan..hihi.. maklum asyik on off jer blog masa ni..
    Tahniah pada Bunda... mesti best dpt hadiah dr Yan..
    *Selamat berpuasa buat Yan & Family* :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lain kali leh cuba lagi atiey :-))

      terima kasih...

      selamat berpuasa juga atiey sekeluarga :-))

      Padam
  7. Alhamdulillah dah ada pemenang,, tahniah bunda,, semoga bahagia bersama keluarga,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah...terima kasih anie :-))

      Padam
  8. alamak, melepasss.... tu la, sibuk sangat cari duit raya.

    BalasPadam
  9. alamak, melepasss... tu la sibuk sangat nak cari duit raya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. lain kali leh join :-))

      cari duit raya jangan lupa jaga kesihatan sama ..

      Padam
  10. Tahniah pada bunda KN akak tumpang seronok :)

    BalasPadam
  11. Kita tau., tpi tk reti nk bt kata2 indah
    yeah..tahniah kpd bunda...

    BalasPadam
  12. wow tahniah Kak Yan.. serious lagi banyak dari CT nye entri..
    CT banyak buang entri2 lagha hehehe.. teruskan teruskan =)

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum,
    Tahniah bunda dapat hadiah..
    Tahniah Yan atas entry yang telah mencecah angka 200. Terus ngeblog deh...

    BalasPadam
  14. Tahniah Pd Yan dan bunda.

    Rsnya diana terlepas contest ni...lain kali ada lgk kn yan? Hi...hi.....

    BalasPadam
  15. Terlepas la pulak,..btw, tahniah pada bunda aka KN

    BalasPadam
  16. tahniah bunde. bunde KN memang banyak kata2 nasihatnya ;)

    BalasPadam
  17. tahniah bunda, opss baru kasi ucapan, tak dpt nak main blog sangat la Yan... takpe, janji ucapkan, eeee~

    BalasPadam