Isnin, 21 September 2015

WARUNG NASI LEMAK CIK CHOM



ASALAMUALAIKUM...


Sebut saja nasi lemak...

Pasti ada yang terasa rasa dekat tekak kelemakan santan dekat nasi..kepedasan sambal..ditambah dengan ulaman timun kan..

Baru baru ni , dekat batu pahat...tiba2 NASI LEMAK CIK CHOM menjadi kegilaan ramai...

Sanggup beratur berjam jam untuk mendapatkan nasi lemak...

Jom kita jamu mata..









27 ulasan:

  1. Assalamualaikum Yan,

    Wah nasi lemak, sambal tumis, telor rebus, kacang goren dan hirisan timun.. Sedap sangat tu.. Amboi harga di restauran tu bukan main lagi ek.. Dulu-dulu zaman Mak Long muda-muda harga sebungkus nasi lemah hanya lebih kurang MR0.50 - 1.50 jer.. Lagi pulut kuning ... sangatlah sedap!

    BalasPadam
  2. oh, ini la yang tengah famous sekarang. rasanya balik johor minggu ni, macam nak singgah je. boleh merayau kat pasar karat sekali...

    BalasPadam
  3. Singgah pagi....

    Hi Yan... Wahh pagi2 dh dijamukan mata ngan nasi lemak.. Ish kalo pekena sedap ni.. Betui2 membuka selera..

    BalasPadam
  4. Bila pi batu pahat nnti bolehlah kakak cari warung ni ...nasi lemak dia tentu istimewa mungkin sebab tu dapat tarikan pelanggan.

    BalasPadam
  5. gambar makanan yang sangat sedap...resipinya ada kah hehehe

    BalasPadam
  6. terasa lapar plak tengok gambar nieh tengah2 hari buta nieh

    BalasPadam
  7. nasi lemak yg sentiasa menambat selera....huhuhu....sedapnye tergoda siap hijo nasik nye ek yan...kalau nasi lemak ayam atau berlauk bagai memang biasa la akak jumpe kat melaka ni tapi nasi lemak dengan ikan siakap tak pernah jumpe lagi....kikiki

    BalasPadam
  8. Sotong giant tu tempat kakak dah femes sejak puasa hari itu Yan tapi tak dgn nasi lemak
    Yg di BP tu kakak tak cuba lagi sebab belum balik.
    Nanti kalau balik kakak nak singgahlah:)

    BalasPadam
  9. Ada tengok kat fb..ini kot.
    Mmg ada color hijau tu ya? Insya Allah nak try bila2 sempat. Balik raya haji ni suntuk sgt masa.

    BalasPadam
  10. waaa..menariknye nasi lemak tuh...siap kaler hijo lagi haaaaa...sedap eh kak....mcm best jer tgk....hiihih

    BalasPadam
  11. One fine day SS nak terjah Batu Pahat...

    BalasPadam
  12. sanggup berbaris panjang semata-mata nak nasi lemak tersebut..memang awesome tu..

    BalasPadam
  13. Dah lama tak pergi Batu Pahat

    BalasPadam
  14. Wah nasi lemak tu memanggil manggil. Jauh nak kesana...tapi kalau ke sana pasti akan jjcm kat kedai nasi lemak ni..hihi

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialih keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialih keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang hijau tu nasi lemak juga ke kak yan..nampak menarik

      Padam
  17. Ulasan ini telah dialih keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialih keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. skrg nasi lemak org makan pagi tengahri dan petang dan malam yee ;p

      Padam
  19. yang soootong tu yang sotong tu !! awat menggoda benar..

    BalasPadam
  20. Ya Allah sedapnya nampak....!!! Terliur eh!

    BalasPadam
  21. besarnya lauk pauk dia. berbaloi dengan harga nya. sedap tak kak?

    BalasPadam