Sabtu, 31 Oktober 2015

RENOVATE HOME SWEET HOME



ASALAMUALAIKUM...


JANGAN TERKEJUT JIKA SAHABAT SINGGAH KE RUMAH YAN..

RUMAH SEDANG BERSEPAH...

HARAP MAAF !!!

25 ulasan:

  1. Bertambah cantiklah lagi rumah yan nanti. tahniah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah kak...renovate sendiri kak ..dengan tunjuk ajar ahli BBN :-))

      Padam
  2. wah! rumah baru... simple dan kemas...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulilah bunda...baru belajar ngecat ni :-))

      Padam
  3. tahniah yanty...mampu renovate agar lbh kemas n cantik..

    BalasPadam
  4. Pink ye Kak Yan.. habislah berair mata nanti.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah..pilihan hubby...ingat nak kaler hijau pucuk pisang..tak jumpa :-))

      Padam
  5. wahh mesty cantik aje lepas nii hihi

    BalasPadam
  6. Sekarang dah cantik pasti lebih cantik kan ^-^

    BalasPadam
  7. Cantik kak..buat pelan2..lama2 nanti pandai..siap boleh edit blog orang lagi...hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ALHAMDULILAH....terima kasih..banyak lagi yang perlu diperbaiki

      Padam
  8. Xsbr nk singgah rumah baru yan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seram pulak ayat akak ni..huhuhu...baru belajar kemas umah kak :-))

      Padam
  9. Ok sahaja..tukar sahaja apa yang patut..

    BalasPadam
  10. oo faham patutlah semakin menarik...kadang kala kena buat perubahan kan Iryaty..tahnia

    BalasPadam
  11. nak saya tolong kemas pun boleh..hihi

    BalasPadam
  12. rumah saya pun bersepah. tu la... segan bila ada tetamu nak mai... selalu ajak jumpa di kedai kopi jer...

    hihi...

    BalasPadam
  13. akak pun baru lepas renovate rumah, renovate sendiri je...hehehe

    BalasPadam
  14. Masa Kak Yan kata nak renovate rumah kat group BBN hari tu..tangan saya pun dah gatai dok intai template baru..berangan nak renovate rumah jugak..hihi

    BalasPadam
  15. Nti kita nak sepahkan rmh kita jugalah...

    BalasPadam
  16. Salam singgah sini sis...wahhh....pink pilihan yer kak....cantik...hihi

    BalasPadam