Isnin, 2 November 2015

HAPPY MONDAY :-))


ASALAMUALAIKUM..



Alhamdulilah siap sudah renovate rumah yang satu ini...

Setelah hampir setahun , baru sibuk nak tukar warna rumah dan letak perhiasaan lebih sikit..huhuhu..

Bukan apa, yan tak berani nak tukar dan tambah..bimbang isi kandungan hilang..cian kan yan...

Rupanya mudah aje nak tukar kaler..huhu....mujur ada teman2 dari GROUP BBN...

Terima kasih tau , sabar ajar kak yan...

Walaupun tak secantik mana , tapi oklah..dari dulu rasanya...

Kejap je dah November...

Bulan yang yan rasa terharu...

Harap2 , sampailah entri yang ke 300 dan blog genap setahun dan tambah umur setahun lagi...Insyallah...



" DUNIA PINJAMAN SEMATA , 
AKHIRAT JUA KEKAL SELAMANYA "

" SEBURUK APA PUN RUMAH KITA ,
 BERSYUKURLAH "




24 ulasan:

  1. Assalamualaikum Yan, cantik kaler tu.. Mak Long suka.

    BalasPadam
  2. assalam...cantik rumah baru yan moga lbh bhgia n selesa mendiaminya...

    BalasPadam
  3. cantik ke buruk ke rumah kita kan..janji kita bahagia.orang kata bila kita bahagia macam2 idea datang untuk menzahirkan rasa bahagia itu. kalau diri stress n murung mulalah mencari salah orang lain..

    BalasPadam

  4. Ntha kenapa, bila Yan sebut November sebagai bulan yang 'terharu' saya tetiba teringat lagu ini:

    https://www.youtube.com/watch?v=3Yx5m_xWSQA

    rasa hiba sebab zaman ini adalah zaman remaja saya. rasa ingin kembali semula.

    tahniah kerana menyambut ulangtahun blog yang pertama!

    BalasPadam
  5. wah..bertambah cantik blog Yan..alhamdulillah.. teruskan menulis ya.. :)

    BalasPadam
  6. Cantik la rumah baru yan....garang rupe pak belang kat atas tu...kikiki...semoga berjaya yan dgn n3 ke 300 tu...mesti bole punye...kipidap...dongibab hokey :)

    BalasPadam
  7. rumah pun diubah2 susun atur dan cat dinding.. bloq pun sama lah.. ;)

    BalasPadam
  8. haa...baru ada kotak follower, sebelum ni akak tengok takde, moga lebih semangat untuk menulis ye

    BalasPadam
  9. happy anniversary utk blog yan
    semiha terus menulis ya yan

    BalasPadam
  10. tukar cat baru ye kak....

    moga trs rajin lg menulis hehehe cayok3

    BalasPadam
  11. Sebab itulah buruk mana pun lebih selesa rumah sendiri kan Yan
    Cantiklah ni pink:) Kejap lagi sampailah entri ke 300.

    BalasPadam
  12. lama tak singgah rumah kak yan.. ingatkan rumah mana yang renovate... btw, cantik rumah baru ni kak...

    BalasPadam
  13. assalammualaikum kak yan....sihat keeee????

    BalasPadam
  14. Cantik rumah baru....hihi..
    Sebenarnya,tak lah susah sangat...cuma pastikan save template sebelum edit apa apa appearance.

    BalasPadam
  15. Pink...memang sesuai untuk wanita tapi kata orang pelik untuk lelaki.

    Dah lama rumah saya tak bersalin langsir dan warna, selalunya saya swastakan kerja ini utk anak perempuan saya dengan sedikit upah, hehehe..

    BalasPadam
  16. Chantik rumah baru renovate..pink..i like!!

    BalasPadam
  17. Ingat rumah tempat tinggal,nak tanya dah tadi, renovate umah nak dapat mantu baru ker? heheheh

    BalasPadam
  18. Ingatkan rumah manalah tadi..pink kesukaan anakku...kdg2 mama dia pun suka...sampai bila2 pun suka...

    Tq yan doakan azhan..org yg mndoakan orang lain,malaikat juga turut mndoakan,org yg mendoakan org lain....

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum yan,
    Lama tidak berkunjung ke sini...
    Cari juga gambar rumahnya tadi, ingatkan rumah tempat tinggal rupanya rumah ini. Tipah tertipu rupanya hehehe...

    BalasPadam
  20. cantek. sejuk mata memandang.

    BalasPadam
  21. Itu la td masuk2 nampak lain. Hehehe

    BalasPadam
  22. Suka sangat ni kak....pink...hihi....selamat bulan november kak...

    BalasPadam