Sabtu, 29 November 2014

PENAT MAKAN



ASALAMUALAIKUM...

hari ni happy sangat...mama abah adik datang umah bercuti katanya.
kebiasaannya aku dok berdua jer dengan encik somi..beza benar rasanya ,riuh rendah..selalu sunyi jer..walaupun penat sikit..( PENAT MAKAN SEBAB MAMA MASAK) huhu..tapi hilang lah sikit rasa rindu di hati ni..bersyukur sangat2..punya mama abah yang selalu memahami..biarpun kadangkala aku rasa macam belom cukup berbakti pada mereka..mama abah semoga ALLAH meminjamkan mama abah pada kakak lama lagi..kakak belom puas bermanja...kakak ingin jadi 

ANAK YANG BERBAKTI BUKAN ANAK YANG MENYAKITI..insyallah..

kakak sayang mama abah dunia akhirat..amin..



6 ulasan:

  1. as salam.

    baru perasan ada komen kat entri blog saya.

    terima kasih kerana datang singgah dan baca.

    muga terus menulis. tak rugi malah membahagiakan.

    ini dunia kita...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul IM..dunia yang hanya kita yang faham..

      Padam
  2. anak sulong ke ni? bertuah kan, bila dah dewasa pun still ada mama abah muda lagi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. anak sulong..tunggal perempuan..alhamdulilah..terima kasih...

      Padam
  3. salam kenal.. muda lagi ibu dan ayah.. :)

    BalasPadam
  4. alhamdulilah...mak abah kahwin muda..tu yang masih nampak muda...sedangkan yan dah berumur 31...

    BalasPadam