Selasa, 3 Februari 2015

BUATMU TEMAN

ASALAMUALAIKUM...

rindu nak menulis diblog :-)) ...

balik umah mak di batu pahat...

internet umah mak buat hal..  :'-C

maaf yer kawan2 sok ajer yan jengah blog kawan2..insyallah..





INGATAN
" wahai tuhanku..jadikanlah daku orang yang tetap mendirikan solat dan demikianlah juga zuriat ku..keturunan ku..wahai tuhanku..kamu perkenankanlah doa ku "
( SURAH IBRAHIM : AYAT 40 )

24 ulasan:

  1. selamat malam yan, kaknoor jenjalan sebelum nak sleep hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat malam kak...jemput masuk kak :-))

      Padam
  2. Aamiin..
    Moga Allah sentiasa menetapkan iman kita.

    BalasPadam
  3. internet ada masalah buat hilang rasa sabar

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih ada 30 peratus belum hilang sabar lagi :-)

      Padam
  4. Eh... samalah kita Yan.
    Semalam pun kakak di Batu Pahat.
    Pusing-pusing keliling rumah kampung cari apa yg boleh bawa balik JB. Malam tadi baru sampai rumah. Letih tapi best!

    BalasPadam
    Balasan
    1. batu paht kat mana agaknya yer..kalau tidak boleh jemput akak datang umah...:-))

      Padam
  5. kak yan,, kalau balik kampung itulah masalahnya kan,, xpe take your time,, selamat bercuti dan happy family,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu...terima kasih...lega hati melihat kedua ibubapa depan mata...sihat dan tersenyum..yang paling best dapat makan masakan mak..abah

      Padam
  6. Hari Jumaat nanti anak kedua saya nak ke Batu Pahat utk menyambung pengajiannya di UTHM..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dekat dengan umah yan tu jr..sepupu yan ada kerja kat sana..sesekali datang batupahat singgah lah rumah yan :-))

      Padam
  7. Balasan
    1. :-)) terima kasih bw..rindu nak baca coretan kawan2

      Padam
  8. nani biasa balik kampung internet takdek

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) ni pun adik lelaki yang masuk internet..kalau tak..memang tak ada

      Padam
  9. Balasan
    1. memang percuma sebab adik yang bayar..huhu

      Padam
  10. WIFI dah okey nanti datang lah singgah Yan :-)

    BalasPadam
  11. ada kmpung best sesrkali jengok kmpung... kn

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebulan sekali mesti balik kampung..jenguk makayah..atuknenek...

      Padam