Selasa, 24 Februari 2015

HELLO BLOGGER :-))


ASALAMUALAIKUM....



LAMA SUDAH TINGGAL KAN BLOG...

BERCUTI TAK INGAT PUAN RUMAH NIE KAN :-)) ....

TERIMA KASIH PADA YANG SUDI BERKUNJUNG KER SINI LAGI...

YEAHHHHH DAPAT MENULIS LAGI :-)) :-)) :-)) ..

YAN BELANJA GAMBAR CUCU ...
.






16 ulasan:

  1. Seronok kan bila dah ada cucu, dapat bermain... Saya entah bila tahun nak dpt cucu, hehehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah tak lama lagi ade lah tu :-))...
      Mestilah seronok jr..walaupun cucu tiri..yan sayang

      Padam
  2. dah berapa orang cucu Yan ni, kaknoor baru sorang cucu ni..

    BalasPadam
  3. Best lah yan...dah pun bercucu..cheq da anak baru jea 5 tahun..bila la nk bermenantu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) ... yan hanya menumpang kasih pada ank tiri dan cucu tiri...dah macam ank sendiri dah semua :-))

      Padam
  4. seronok ada baby boleh bermain.. tak kisah la cucu tiri pun kan

    next month my anak buah nak kawin, pasni bila dia dapat anak, jadi nenek muda la gak :)

    BLOG OH! BLOG

    BalasPadam
  5. mudah2an orang tua semakin sihat...

    BalasPadam
  6. Berapa org dah cucu Yan? Seronok tul muda2 dah ada cucu.

    BalasPadam
  7. baru nak tanya siapa budak2 comel tu tapi bila baca komen dari rakan2 so tak jadi tanya lah :-)

    happy family..seronok jikaada budak2 kecik di rumah..mmg agak penat layan dorang tapi best kan..x sunyi

    BalasPadam