Sabtu, 28 Februari 2015

JOM BLOGWALKING !!!


ASALAMUALAIKUM...

alhamdulilah segala kebizian dapat diselesaikan semalam...

hampir 2 minggu bz bebenor dengan bermacam hal...

fikiran yang tiada idea pun sudah pulih seperti sediakala...

harap harap tak blur lagi lah lepas nie..huhuhu...

cuti raya cina hari tu banyak cerita nak share kat cni..

tapi nantilah dulu yer..  :-)) :-)) :-))

rindu nak blogwalking kat rumah kengkawan...nampak macam boleh je arini..arap2 boleh lah habis kan blogwalking arini yer..



ingatan
"dan jika engkau dihasut oleh sesuatu hasutan dari syaitan ..maka mintalah perlindungan kepada ALLAH..sesungguhnya ALLAH Maha mendengar..lagi Maha mengetahui "
( SURAH AL A'RAF : AYAT 200 )


14 ulasan:

  1. Selamat 'berjalan2 ke rumah kawan2', Yan... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) arap2 lain ok lah sampai ke malam

      Padam
  2. Salam hujung minggu...meh lah singgah ke Teratak Bunda yea...

    BalasPadam
  3. patutlah lama menyepi...x muncul2 di ruma hsis JM tu...risau gak sebenarnya..risau Yan x sihat ke..ke mana ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) alhamdulilah sihat...tulah pasal...tangan ni dah gatal je nak bejalan ke rumah kawan2....nak buat entri...terima kasih jm..

      Padam
  4. Bila betul2 free baru seronok blogwalking jauh2. Kalau sibuk, setakat mampu balas komen atau lawat blog yang di"follow" je dulu. Kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu sm... :-)) arap2 boleh habis lah berjalan arini :-))

      Padam
  5. paling best blogwalking waktu malam..suasana tenang berbanding waktu siang..

    p/s :Happy blogwalking from admin blog Hero Borneo

    BalasPadam
    Balasan
    1. malam line laju..tapi ngantuk pulak

      Padam
  6. semoga sukses dlm berblog ye ynti..
    hilang tekanan kerja yg menimbun tu.mcm knor..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak..insyallah...amin..

      Padam
  7. singgah sini sebentar untuk sembang santai ngan kak yan,, moga ceria selalu,, thanks selalu dapat share kata2 peringatan,, sama2 ingat mengingati hihi,

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih ....sudi singgah kat rumah akak nie :-))

      alhamdulilah..semoga kita dapat kebaikkannya..amin

      Padam