Jumaat, 20 Mac 2015

10 CARA BUAT ISTERI RASA BAHAGIA



ASALAMUALAIKUM



14 ulasan:

  1. ada isteri yang tak suka yang gitu-gitu..jika paksa jadi masalah besar pulak..

    any way memang best dapat suami yang bijak sayangi isteri.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, salam Jumaat.
    Rasa-rasanya yang no 10 tu lebih berkesan...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. asalamualaikum.salam jumaat...no 10 tu memang isteri perlukn sesangat
      :-))

      Padam
  3. kalau ikutkan no 10 tu mahu botak kepala suami yan...
    alhamdulilah kakak dah lebih 20 thn kawen sentiasa rasa disayangi wlpun xdelah sngt apa yg ada dlm senarai tu.

    BalasPadam
  4. Bila dah tua-tua ni nak romantik lebih2 pun kena pandai cover line, anak2 selalu tersenyum sinis, hehehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...kalau yan..yan lbih suka ..biar anak2 tahu bapak dia syg mak dia..nanti diaorang pun cari pasangan yang sama cam mak atau ayah dia

      Padam
  5. Wanita tak kira peringkat umur memang suka dimanjakan. Sifatnya lemah lembut dan suka dibelai. Makin tua biarlah makin romantik !

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..:-)) thumbs up..yan suka dimanja..

      Padam
  6. yezza....sis JM paling suka di perlakukan seperti itu tapi tak jumpa lagi yg begitu..sabar ye JM hiksss

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak berdoa moga jm jumpa yang llki baik2 didunia dan akhirat..:-))

      Padam
  7. banyak yang komen noo 10,, anie pun nak komen no.10 hihi,, selalunya kalau shopping seorang diri anie akan claim balik kat suami hihihi,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. no 10 paling best kan..akak tak pandai shopping sorang2 :-))

      Padam