Selasa, 5 Mei 2015

SENYAP SEPI BLUR !!!



ASALAMUALAIKUM...


apa khabar semua...


TAK ADA IDEA NAK MENULIS .....lalalala

mood menghilang....nanti yan jengok umah teman2 yer...

:-)) sayang semua...



ingatan
" dan bersabarlah terhadap apa yang menimpa kamu..sesungguhnya yang demikian itu termasuk hal hal yang diwajibkan oleh Allah "
SURAH AL LUQMAN : AYAT 17


29 ulasan:

  1. Kadang2 ada hari sibuk kadang2 ada hari sepi tanpa idea. Tapi apa yang penting cubalah tulis apa saja walau sebaris ayat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah jr..terima kasih atas kata2 semangat :-))

      Padam
  2. kadang2 ada waktunya,kita hilang mood juga kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..tiba2 kering idea..blogwalking pun idea tetap tak datang...:-))

      Padam
  3. Napa ni Kak Yan? Citer laaa apa pon SS baca...

    BalasPadam
    Balasan
    1. idea tak mari lah dik...
      terima kasih sudi baca :-))

      Padam
  4. assalam yan,biasanya sunyi sepi lah idea mencurah2 ,ni kenapa blur pulak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam kak...idea masuk tapi macam tak kena..tu yang blur :-))

      Padam
  5. selalu juga jadi kat atie yan..tiada idea menulis..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan...kadang sampai guling2..idea tak kunjung tiba..:-))

      Padam
  6. Sabar sifat terpuji tapi susah tercapai kalau ada amarah di dalam hati kan Yan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kak...kena belajar bila marah..laju2 istighfar :-))

      Padam
  7. lea pun takde mood nak menulis ni. cerita banyak.mood cuti 4 hari ada lagi ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah kan..masih terasa cuti...:-))

      Padam
  8. semoga yan sihat sejahtera hendaknya time coti2 ni ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin...alhamdulilah...terima kasih kak :-))

      Padam
  9. salam..


    kenapa sampai cam tu? alaa..kengkadang i pun cam tu.. now ada mood sikit bila ada bahan nak cerita..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam...
      betul tu..mood dengan idea perlu seiring..kan :-))

      Padam
  10. Assalamualaikum,
    Biasalah tu..ada masa tiada idea, ada idea masa pula tiada...begitulah silih berganti (saya la tu..hehe)

    BalasPadam
  11. JM lak ada idea tapi MALAs..penyakit x de ubat huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. jm kalau hari2 bur entri lagi banyak boom berlaku disana sini..huhuhu

      Padam
  12. salam kak yan,, datang menjenguk.. sambil tanya khabar,, moga sentiasa ceria hihihi,, takde idea tu perkara normal kak yan,, takde mood yang buat kita takde idea,, tapi kan kalau mood nak menulis ada macam air laju jerk idea tu datang mencurah2,, takpe kak take your time kak,, ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam anie :-))
      alhamdulilah btambah sihat..huhu...
      terima kasih anie

      Padam
  13. Knor bz dgn tmphn...tpi bila bz idea mmg ke laut dlmlh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. patut lah tak timbol2..kelaut dalam rupanya..:-))

      Padam
  14. Asalamulaikum....same la yan akak pon selalu buntu jadi cecepat akak tido nnti bila bangun insha Allah ada je idea nak menulis....kikiki...yan bole ikut petua akak tu,kalau nak lagi best bangun je tido bancuh teh 0 panas cicah dgn biskut lagi mencanak2 idea datang....kihkihkih...akak melawak je =)

    BalasPadam
  15. CT pulak ada banyak benda nak share.. tapi masa nak update tu tak ada.. ni baru ada masa jenguk kawan2..

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam