Sabtu, 11 Julai 2015

ADA APA DENGAN 'BEST BLOGGER NETWORK'



ASALAMUALAIKUM...


sempena bulan baik ini marilah kita merapatkan tali silaturahim sesama kita...

Ada apa dengan BEST BLOGGER NETWORK (BBN) ??

ada banyak ilmu tentang dunia blog kita boleh pelajari...

Selain itu boleh juga soal jawab dari blogger baru kepada blogger otai...

BBN nie dikendalikan oleh 2 admin..

Hanafi : heroborneo.com 
011-3822 8381

Kamil salleh : sensasi2020.com
013-999 5015

Sesiapa yang berminat nak join BBN WHATSUP lah no saudara diatas...

Jangan segan2....MACAM MACAM ADA TAU !!!


Sumber : hero borneo.com

24 ulasan:

  1. Dah join. semoga dapat memanfaatkan ilmu yang ada dalm group whatsapp :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) insyallah...sama2 kita menimba ilmu

      Padam
  2. Skrg mmg byk medium mengeratkan silaturrahim antara blogger ni kan. Tak mcm dulu2. Hehe. Nk belajar dari blogger2 otai pun jadi mudah. :-D

    BalasPadam
  3. Salam Yan...
    bunda baru balik dari kpg ni...kad ucapan hari raya dari Yan bunda dah terima ni...trrima kasih Yan..
    Bunda punya wasaap problem...tak dapat nak hubungi Yan.. ..nt dah setle bunda bgtau...kalu yan ada fb blhlah add bunda...

    Selamat Hari Raya juga dari Bunda sekeluarga untuk Yan sekeluarga...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam bunda :-))..alhamdulilah dah sampai

      selamat hari raya bunda

      Padam
  4. Assalamualaikum,
    Ya di antara kebaikan berblog dapat mengeratkan silah arrahim dan belajar sesuatu yang baru..tapi malu pulak nak join.. maklumlah blogger 'sekadarnya sahaja'

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam...samalah dengan yan...tapi join BBN ni dapat banyak ilmu tentang dunia blogging...disamping eratkan silaturahim
      :-))

      Padam
  5. bagus ni kak yan...leh eratkan lagi silaturrahim dan leh dapat ilmu baru heheh

    BalasPadam
  6. Nk try joinlah... tq akak..

    BalasPadam
  7. dah mcm2 kelab blogger dah ada sekrg ni . selain BBN ada juga KBBA dan EFG ...

    BalasPadam
  8. ADa group wassap rupanya...nak join tapi segan

    BalasPadam
  9. terima kasih yan..promote BBN..kat sana ramai blogger lepak macam kat forum (istilah ini orang otai online tau la)

    BalasPadam
  10. mm.. klu whastup hang la henpon cik en.

    BalasPadam
  11. malu nak join hehehe.. iols is blogger picisan saja =P

    BalasPadam