Khamis, 23 Julai 2015

TV MENGEMBANG ?


ASALAMUALAIKUM...


masih mood raya ke kawan2...

Apa khabar semua....bape kg naik ? huhuhu

Tengok penimbang berat mengigil kepala lutut kan...

Pada yang sedang bekerja . selamat naik kerja...

Mesti sekarang dok kunyah biskut raya sambil buat kerja kan...kan...kan...

Nie yan nak cerita pasal tv yan...



3hari sebelum raya ..boleh pulak dia meragam...



Pagi2 raya dapat kejutan dari anak no 2...katanya hadiah hari jadi ayah...
Alhamdulilah...en hubby senyum sampai ke telunga...

17 ulasan:

  1. telunga pun telunga lah ye..
    TV raya.. :)

    BalasPadam
  2. hahahaha ... kalo ngembang camni... awesome lah kak yan...
    hihihihi...

    BalasPadam
  3. selamat hari raya kak yan,, alhamdulillah dapat tv dari anakanda tercinta,, untung lah tv tu rosak hahaha,,

    baru sehari dua beraya,, berat dah berkali2 naik,, huhuhu nak nangis balik ^_^..

    BalasPadam
  4. selamat hari raya yan
    bertuah yan dengan suami dapat anak yang baik dan sentiasa mengembirakan

    BalasPadam
  5. Yan..kuih raya masih ada lg ke??
    hehe suprise,kan...dapat hadiah tv dari anak

    BalasPadam
  6. Wah, boleh langgan saluran HD ni. Baru puas hati. Bulan puasa hari tu, saya pun dengan rela 'terbeli' tv LED sebab kesian tengok mak sorang2 kat rumah mengadap dinding. Nasib baik la ada rezeki sikit. Kalau tak, sampai sekarang malas nak beli, dengar radio je. Fuuh...

    BalasPadam
  7. Selamat hari raya yan...wah2..tv baru..

    BalasPadam
  8. wah! dapat kejutan tv baru raya gituuu...selamat menonton pada yan dan somi :)

    BalasPadam
  9. saperlar tak sayang ayahnda tp ada mak yan kann., kanns

    BalasPadam
  10. Ala..baiknya hati anaknda Yan. Sejuk perut mengandungkannya..

    BalasPadam
  11. hehehe ada hikmah.. Allah nak ganti dengan yg lebih baik..
    murah rezeki selalu anak tu..

    BalasPadam
  12. kak yan tau tak...
    kak yan telah menyebabkan kita berlari ke weighing scale setelah membaca entri akak ini semalam.
    hahahaha...

    BalasPadam
  13. Wah, anak bagi hadiah tv yer ^-^

    BalasPadam
  14. alhamdulillah . dapat tv raya lah ni . raya klu x de tv mmg frust sbb byk program yg best2 belaka ...

    BalasPadam
  15. huihh...kak yan....dapat tv raya lgi haaaaa heheehhe

    BalasPadam
  16. hehehe.. memula ingatkan kembang sebab apa.. rupanya terus kembang dapat yang baru.. ;)

    BalasPadam