Sabtu, 1 Ogos 2015

SCDHASEIN vs JARIMANIS


ASALAMUALAIKUM...


Alhamdulilah syukur...

Dah 14 tahun tak dapat kad raya sejak berhenti sekolah...

Tak sangka tahun nie sejarah berulang lagi ..

Dapat 2 kad raya lagi dari rakan blogger...

Bangga dan terharu bila dapat kad dari senior blogger...

Maklum jelah blog IRYANTYAHAMAD ni baru 9 bulan dilahirkan...

Memang tak sangka sangat2 ada yang sudi bagi...

Kad besar tu SS yang bagi..

Manakala kad oren pula JM yang bagi siap package 2 sampul duit raya..

TERIMA KASIH banyak2 kerana sudi bagi kak yan kad...

Semoga ukhwah yang terjalin tercipta di alam nyata juga...

amin..insyallah



18 ulasan:

  1. Terima kasih Kak Yan sebab sudi singgah Pondok Burukss SS tu... Semoga kekal persahabatan kite ni hingga ke jannah... Aamin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2 ss...terima kasih juga coz sudi singgah di blog akak..:-))

      Padam
  2. selepas 14 tahun? okey...okey..ada rezeki panjang umur...tahun depan JM os lagi in shaa Allah...terima kasih kerana sudi jadi kenalan maya JM...semoga persahabatan terus berpanjangan aminnnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer jm 14 tahun.
      pas sek..dah tak ada yang bagi kad raya...onsyallah..tahun depan akak balas kad ni kalau panjang umur..

      Padam
  3. alhamdulillah best nya. mengembalikan memori kenangan zaman dahulu kan. memang meriah zaman dahulu bertukar2 kad raya. sekarang semua buat online je :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) jom kita hidupkan tradisi bai2 kad raya

      Padam
  4. Lamanya menanti kad raya... hehe ^-^

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah pasal..mujur ada kawan2 alam maya sudi bagi kad raya :-))

      Padam
  5. sudah lama tidak menerima kad hari raya, tradisi itu sudah semakin pupus

    BalasPadam
  6. Ya Allah terimbau zaman2 dahulu yang kad raya ni menjadi tradisi

    BalasPadam
  7. Time sekolah2 je dpt byk dpt kad raya kan. Skrg ni, err. Sendiri pun dh tak bg org dh. Huhu

    BalasPadam
  8. Wow!!! Kad raya!!! (Dgn mata yg bersinar2) :D

    BalasPadam
  9. seronok dapat kat raya kan,, kalau dapat pasti gantung kat dinding hihi,,

    BalasPadam
  10. dlu dpt je kad raya trus buat deco guna kad tu.. ksrg dh xde sgt dh

    BalasPadam
  11. Kak Yan berhenti sekolah Tingkatan 5 ke 6? Kalu campur 14 tahun... means umur kak yan sekarang around 31-33 kan? betul tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tingkatan 5..15 tahun...tahun 1983...32 tahun...

      tq ss..mujur ss komen..kak yan salah kira ..huhu

      Padam
  12. ehhh...tak boleh panggil kak yan la...sorry sangat2 sebab saya lagi tua dari yan tau..hahaha alamak perasan muda pulak akak...sorry ye yan

    BalasPadam
  13. alhamdulillah , sis dpt juga ... owh , adik saya ni . sis jauh lbh berusia ...

    BalasPadam