Jumaat, 16 Oktober 2015

JUMAAT YANG INDAH



ASALAMUALAIKUM...


Syukur Alhamdulilah bertemu lagi hari Jumaat...

Minggu depan anak2 menduduki peperiksaan akhir tahun....

Kejap je dah nak hujung tahun..

2 bulan setengah lagi dah nak masuk tahun 2016...

MARILAH KITA BERMUHASABAH DIRI...

RENUNG DALAM2...

MANA YANG KURANG KITA BAIKI...

MANA YANG DAH ADA KITA JAGA BAIK2...




JOM ZIKIR TANPA JEMU


ALHAMDULILLAH

ALHAMDULILLAH

ALHAMDULILLAH

ALHAMDULILLAH

ALHAMDULILLAH

ALHAMDULILLAH

ALHAMDULILLAH

21 ulasan:

  1. alhamdulillah masih diberi peluang utk bernafas lagi ...

    BalasPadam
  2. Begitu cepat masa berlalu kan Yan.. dah nak masuk 2016 plak..
    Alhamdulillah..moga kita semua akan terus memperbaiki diri...

    BalasPadam
  3. salam jumaat yanty..sekejap jer dh tiba jumaat kan..hari berganti mingu menuju bulan n tahun baru jelang lagi...syukur alhamdulillah msh ada rezki bernafas lagi. kesyukuran perlu dinyatakan dgn amal ibadah yg dituntut sebaiknya.

    BalasPadam
  4. hari jumaat adalah jadual tetap ziarah mertua. satu kerehatan minda buat saya...

    BalasPadam
  5. hari jumaat adalah jadual tetap ziarah mertua. satu hari untuk rehatkan minda...

    BalasPadam
  6. Salam jumaat yan...
    Hujung tahun bermakna anak2 cuti sekolah ,bermakna adalah anak2 peneman kakak yg keseorangan .

    BalasPadam
  7. hari jumaat agak santai, best lagi kalau cuti je hari jumaat

    BalasPadam
  8. Akak tengah bedebo ni yan....anak akak kak long tak sampai sebulan je lagi nak spm....hujung bulan 11 sok baru abis....sekarang ni mase memang cepat betol berlalu kan

    BalasPadam
  9. salam sabtu yan, betul tu yan masa cepatnya berlaluuu

    BalasPadam
  10. Terima kasih atas peringatan kak Yan..

    BalasPadam
  11. Selamat berhujung minggu akak...

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah.....seronok masuk blog Yan ni..sentiasa mengingatkan Wa yang alpa ni..alhamdulillah..

    BalasPadam
  13. tahun depan dah bertambah lagi satu usia kita kan kak. lagi dekat la dengan kematian. ehhh ape pulak. dah masuk pun kan. dah lepas 1 muharam dah

    BalasPadam
  14. terima kaish tuk peringatan tu kak yan
    minggu ni patut anak saya sit for exam
    tapi kena tunda sebab jerebu

    BalasPadam
  15. alhamdulilah terima kasih hampir terlupa utk berzikir hari ini

    BalasPadam
  16. terima kasih kak yan atas peringatan..ye hidup utk akhirat

    BalasPadam