Jumaat, 9 Oktober 2015

SALAM JUMAAT ;-))



ASALAMUALAIKUM..


Jom zikir 






25 ulasan:

  1. salam jummaat yanty..basahkan lidah berzikir selalu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kak...insyallah kak..akan jadi amalan yan

      Padam
  2. Salam Jumaat kak Yan.. jgn lupa zikir...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam jumaat atiey...insyallah atiey...jom zikir

      Padam
  3. Tengs kak yan.
    Simple tapi tu yang orang slalu ambil mudah

    BalasPadam
  4. salam jumaat yan...dan selamat berhujung minggu

    BalasPadam
  5. Salam jumaat yan....hari ni melaka cuti semperna besday TYT

    BalasPadam
  6. lebih baik berzikir dr mengumpat ... salam jumaat

    BalasPadam
  7. Zikir..amalkan selalu..In shaAllah hidup dirahmati

    BalasPadam
  8. Bersama membasahi lidah dengan zikir...

    BalasPadam
  9. Sorry, lambat singgah. dah hari sabtu.
    In shaa allah, masih boleh berzikir. Terima kasih Yan :)

    BalasPadam
  10. jom jom. banyak manfaatnya kan kak :)

    BalasPadam
  11. salam Iryanty maafkan Etuza ya,,rupanya belum dimasukkan ke dalam blog list..saya ingat dah..rupanya tertinggal..mohon maaf ya..dah ok
    Zikir kena buat tiap hari

    BalasPadam
  12. salam beletad jumaat.. hiihih

    Cik en kembali.. hihi.. lama x mai sini..
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    dan entri ini Happy Monday All Nufuzie Dot Com's Reader

    BalasPadam
  13. marilah kita amalkan.. in sha Allah

    BalasPadam
  14. masa baca ni dah selasa =)
    anyway nice sharing kak yan

    BalasPadam
  15. zikir sesuatu yg paling mudah nk buat antara nak ngan x je...sambil memandu boleh berzikir, sedang memasak boleh berzikir, sambil gosok baju pun boleh...basalah bibir dgn zikir...peringatan buat diri sendiri jugak

    BalasPadam
  16. Zikir juga pengubat hati yang resah.

    BalasPadam