Rabu, 30 Disember 2015

MOOD KE LAUT DALAM


ASSALAMUALAIKUM...


musim cuti sekolah sudah sampai ke penghujungnya...

Mood menulis semakin ke laut....

Fikiran masih bercuti untuk menulis...

Tahap kemalasan semakin berganda ganda...

Huhuhu !!!!


INGATAN

PERSIAPAN ANAK2 KE SEKOLAH SUDAH LENGKAP KE BELUM...

PAKAIAN SEKOLAH DAH CUCI ????

BUKU ANAK2 SUDAH BERSAMPUL ????

DUIT YURAN SUDAH DI BAYAR ????



37 ulasan:

  1. cuma tinggal buku yang belum dibalut lagi akak ni hehehe..

    mana yan lama tak muncul..mood ke laut dalam ye

    BalasPadam
  2. Bila mood tu nak datang balik? Hehehe

    BalasPadam
  3. menulis tak boleh ikut mud.

    lebih lebih lagi orang pompuan... mudnya memang susah lelaki nak faham kecuali yang veteran macam saya...haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak sampuk kata-kata IM... minah saleh kat Amerika ni kata orang pompuan ada hak tukar-tukar mud..hahaha. Maka sebab itulah minah saleh di sini naik tocang....

      Padam
  4. kena buat persediaan awal utk mghadapi dugaan dan cabaran pada tahun depan....moga dipermudahkan ;)

    BalasPadam
  5. amboih banyak nyer buku nk di sampul di tulis nama hehehhe

    BalasPadam
  6. Betul2 ke laut dalam ni yan ,biasa rajin yan update blog.
    Kakak tngl 2 yg sekolah ni dah relax sikit,,cuma olahkan Iman ni je sikit2'

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah semua dah hampir selesai kecuali yuran yg perlu dibayar apabila sekolah dibuka nanti. Malas untuk memulakan blog juga pernah melanda Uncle tapi selang beberapa jam, mood datang dan idea mencurah-curah!

    BalasPadam
  8. semoga mood yan kembali segera...mood pun bercuti sesekali...

    BalasPadam
  9. Ni masih menulis..kira ada mood lg la ni Yan. Akak kalo xde mood..mmg senyap je lah blog tu. :D

    BalasPadam
  10. salam , ya tinggal beberapa hari lagi , yana pon dah nak masuk sekolah juga

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum Yan,

    Orang pompuan selalu dilanda menopause terutama dah macam umur Mak Long ni .... mood selalu tercampak ke laut hahahah

    BalasPadam
  12. Mood menulis setiap ke lautan yang dalam. Haha.

    BalasPadam
  13. rajin2 lah.. even baru blog yan ramai yg rajin comment.. that's good kan.

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum yan,
    Belum habis lagi persiapan...insya-Allah.

    BalasPadam
  15. ms sek dlu, dapat buku je trus balut.. dan itulah aktiviti paling x suka.. sbb x pandai.. huhhihihi

    lama cik en x lawat sini.. :)
    Happy new year

    BalasPadam
  16. belum mak.. belum punya anak.. HEHE

    BalasPadam
  17. Baju sekolah anak esok baru nak cuci.
    Buku sekolah dah siap dah, buka pembalut lama tukar pembalut baru (nama anak2 cop je.. hehehe).
    Yuran Sabtu ni baru bayar.
    Kelengkapan sekolah dah siap sedia dalam beg sekolah.

    Moga urusan anak2 kita nanti dipermudahkanNYA.

    BalasPadam
  18. tengok gambar ni baru teringat saya belum balut buku anak. huhuh

    BalasPadam
  19. mood dh kembali dari laut yan...

    BalasPadam
  20. mood kembali digelar dalam persiapan cuty :) hiks hiks

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah kebanyakan nye dah hampir siap yan...tinggal nak balut buku je esok2...tahun ni abang ngah dgn mak enon je mula sekolah...kak long cuti panjang...

    BalasPadam
  22. Akak pun smlm baru dpt buku sekolah2 budak2 ni..
    Membalutnya smpi kul 11pm baru habis yan..

    Selamat tahun baru 2016 yan..

    BalasPadam
  23. Semoga segala urusan dan perancangan berjalan lancar..

    BalasPadam
  24. bila bebudak cuti sekolah ni mood lain sikit . sis pun asyik nak join anak buah bersembang , masak , layan astro ... huhuhuuu

    BalasPadam
  25. Masih buat persiapan untuk anak2 ke sekolah.
    Selamat tahu baru 2016 Yan

    BalasPadam
  26. alhamdulillah yan jgn lah mood kelaut
    kalau dpt ikan best gak ni...
    jgn marah kaknoor main2 je

    BalasPadam
  27. usefull reminder for parents. hwaiting parents!

    BalasPadam
  28. Dah siap semua
    Nk pg sekolah jer lgi yan..., mls tu biasa

    BalasPadam
  29. Assalam. Siap untuk masuk sekolah esok.

    BalasPadam
  30. Yan ...

    Kami di sini, pada awal September kena siap siap ... Yuran dia kasi tempuh dari September ke Disember boleh bayar ... hahaha

    Buku tak ada yg balut balut ... hehehhe sebab semua buku tinggal kat sekolah selalunya ...

    BalasPadam
  31. Ha ha ha... sy xde perlu siap kn apa2...
    Untonglah :-)

    Errrr untong ke. Hi hi hi...

    BalasPadam
  32. tunggu hujung tahun ni kalau uwais masuk sekolah tahun depan. skang nak relaks2 dlu hihihhi

    BalasPadam
  33. kelaut manakah menghilang ? tidak tidak.. timbulkan kembali mood itu..

    BalasPadam
  34. sudah yan :)
    ahad ari tu selesai aida uruskan hal diorang.
    legaaaa...

    BalasPadam
  35. sebut bab mood ni...JM salah sorang

    BalasPadam