Isnin, 14 Disember 2015

UCAPAN PERKHAWINAN ISTIMEWA


ASSALAMUALAIKUM...




29 ulasan:

  1. sejuk hati melihat kebahangian keluarga Iryanty..alhamdulillah ada jalinan kasih sayang..

    BalasPadam
  2. Selamat menyambut ulang tahun perkahwinan...
    Moga ayah dan ibu kita sentiasa dalam perlindungan Nya..aamiin

    BalasPadam
  3. salam kak yan , semoga Allah memberkati kak sekeluarga Aamiin

    BalasPadam
  4. SELAMAT ULANG TAHUN PERKHWINAN ABAH N MAMA YAN SEMOGA KEKAL BHGIA BERSAMA ANAK/CUCU TERCINTA SELAMANYA.

    BalasPadam
  5. mempertahankan perkahwinan agar lama perlukan tolak ansur, sabar dan salig menerima kekurangan pasangan dengan hati yang ikhlas.

    tahniah bagi yang mampu melakukannya. anak-anak sepatutnya berterima kasih kerna itu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu im..moga menjadi contoh pada anak2...amin

      Padam
  6. cantik kad ucapan tuh...
    akak sama lah mcm dana ada 5 beradik...

    moga kekal hingga ke akhir hayat kpd mak abah...

    *eh... k yan ni umur bape? ntah2 dana nih tua lg dr yan kot

    BalasPadam
  7. Moga perkahwinan makabah yan akan diberi kebahagiaan hingga ke jannah.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah dan tahniah buat mama dan abah Yan. Semuga Yan sekeluarga sentiasa sihat sejahtera dan dilimpahi rahmat oleh Allah.. Amin

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah...amin..terima kasih mak long

      Padam
  9. Alhamdulillah..moga mereka kekal bahagia! Abah mama Yan dah baca blm ni? Mesti terharu sgt!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah syukur...

      belum..balik kg nanti baru bgi

      Padam
  10. Selamat ulang tahun perkahwinan pada mak dan ayah yan...moga kekal bahagia hingga ke janna

    BalasPadam
  11. Semoga berkekalan hingga ke jannah!

    BalasPadam
  12. happy anniversary utk mak dan abah yan semoga kekal hingga ke jannah

    BalasPadam
  13. Happy anniversary utk abh n mama Yan. Eh!. Sama tarikh dgn anniversary saya (but we oll celebrated a day in advance).

    BalasPadam
  14. Selamat ulang tahun perkahwinan..moga bahagia hingga kejannah

    BalasPadam
  15. selamat ulang tahun perkahwinan makcik pakcik. moga sentiasa sihat dan bahagia hingga ke syurga Allah amin amin

    BalasPadam
  16. semoga bahagia hingga ke syurga hihih

    BalasPadam
  17. tahniah acik pokcik =)
    semoga kekal bahagia selamanya..

    BalasPadam
  18. moga panjang umur, sihat...
    dpt tgk anak2 kawin beranak pinak :)

    BalasPadam