Ahad, 10 April 2016

DARI TEXAS KE SEGAMAT


ASSALAMUALAIKUM  ....


Cuba tengok tajuk...

gempak tak....

syukur Alhamdulillah...

beberapa minggu lalu yan dapat bungkusan dari jauh...

memang tak sangka sangat2.  ..

mungkin ada diantara sahabat blogger dah kenal dengan beliau...

beliau ni yan kenali dengan nama MAK LONG...

Lama juga lah yan kenali mak long nie...

yan suka terjah blok maklong..

kerana disana banyak gambar2 dan cerita menarik dari maklong...

kata orang...tak dapat pergi texas..dengar cerita pun jadilah...

sesiapa yang nak terjah pi lah blog maklong...

misacamyshah.blogspot.com


BUAT MAK LONG

terima kasih bagi yan merasa rempah ratus dari texas..

moga mak long dan paklong diberi kesihatan yang baik dan kehidupan yang baik...

terima kasih maklong..

.luv u mak long  :-))






32 ulasan:

  1. tajuk entri blog memang gempak la..teringin sangat nak baca dah..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Yan,

    Alahai Yan..., alhamdulillah barang selamat sampai. Cubalah... Mungkin Yan gemar rasanya. Ada rezeki dan umur panjang boleh hantar lagi kiranya Yan sudi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumusalam

      alhamdulillah...terima kasih maklong....

      sudi mak long :-)) .inshaallah

      Padam
  3. Rezeki Yan... Alhamdulillah.

    Indahnya persahabatan walau tak pernah bersua, kan? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah ..betul tu kakcik

      kenangan terindah

      Padam
  4. Salam Yan...lama dah saya tak jengah sini...kabare?..

    Tahniah..moga murah rezeki selalu

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam..waras....hihihi

      alhamdulillah..amin

      Padam
  5. waaaaaa best tuh yan... nampak rempah yg jarang2 jumpa kt sini...
    nnti nk terjah jgk lah blog mak long tuh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..ada diantaranya memang yan tak pernah jumpa pun...
      :-))

      Padam
  6. alhamdulillah..rezeki tu yan

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah dapat rezeki dari sahabat blogger.

    BalasPadam
  8. wah jauh sekali kirimannya tu yan tahniah dpt kwn yg syg n ingat kita.

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukur alhamdulillah . . terharu sangat dapat kejutan macam ni

      Padam
  9. Wah...rezeki tu Kak Yan...dah habis ker makannya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah ..belum habis lagi..guna sikit2..sayang nak guna banyak2

      Padam
  10. akak pun selalu jugak terjah blog maklong ni..peramah orangnya..tahniah yan..rezeki tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah..mak long memang peramah...

      Padam
  11. Syukur Alhamdulillah sis, rezeki dari jauh sampai jugak.. boleh la terjah ke blog mak long :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukur alhamdulillah....

      pi sana terjah..hihi

      Padam
  12. zmn dah makin mudah . walau jauh diseberang lautan , blh je sampai klu nak beri ... alhamdulillah . rezeki tu .

    BalasPadam
  13. Boleh lh mak yan cook2 lps ni

    BalasPadam
  14. peeeeeeeergh !! rempah ratus from Texas tu.. gempak seh..
    lepas ni Kak Yan masak guna herbs2 ni share resipe k..

    BalasPadam
  15. Untungnya awak Yan.... bila nak masaknya tu hihi...murah rezeki Mak Long

    BalasPadam
  16. syoknyaaaa dapat merasa rempah sana pulak kan.

    BalasPadam