Jumaat, 22 Mei 2015

NEVER GIVE UP



ASALAMUALAIKUM....



salam jumaat....

kejap jer dah masuk bulan syaban...

mudahan diberi umur dan kesihatan yang baik untuk bertemu ramadhan...

amin...







27 ulasan:

  1. Setuju dengan kata2 di atas...

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah.... :-)) belajar dari masa lalu..

      Padam
  2. setuju dgn semua kata2 tu Yan...
    Never give smpai ke penghujung hayat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah..kuatkan semangat..insyallah Allah sentiasa bersama.. :-))

      Padam
  3. Salam jumaat barokah kak yan :D

    BalasPadam
  4. tak lama lagi kan ramadhan.sekejap betul masa berlalu

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu lea..perasannya macam masih rejab :-))

      Padam
  5. Hanya mereka yang tidak mudah give-up yg akan berjaya dalam hidup. Kalau tak mudah menyerah untuk sesuatu prinsip yg baik ia memang dialu-alukan. Malangnya ada juga yang tak mahu give-up walaupun terang-terangan kita melihat kesilapannya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ayat yang akhir tu benar jr..lumrah sikap manusia yang egois

      Padam
  6. Doa semua kita pasti mengharap dpt menikmati ramadhan yg bakal menjelang Yan..

    BalasPadam
  7. setuju dengan semua kata-kata diatas... rasa bermotivasi pulak saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah :-))

      sama2 kita pandang ke hadapan

      Padam
  8. Alhamdulillah
    Syukur nikmat..

    BalasPadam
  9. Semoga kita semua berpeluang bertemu Ramadhan kali ini.. Amin..

    Terima kasih share kata2 semangat ini.
    Betul tu, yang penting kita tak putus asa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. inayallah..amin :-))

      alhamdulilah..sama2...kuatkan semangat untuk teruskan khidupan

      Padam
  10. salam jumaat kak yan,, best kata2 tu,, nak share boleh hihi,, thanks kak yan

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam jumaat anie :-))

      boleh anie..alhamdulilah..sama2

      Padam
  11. Alhamdulillah..
    Allah masih bg peluang kita
    "halaman baru". Betapa kasihnya
    Allah pd kita kan..Yan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah :-))

      betul tu sam...cuma kadangkala diri nie lalai atas suruhannya.. :'-C

      Padam
  12. Insyaallah...never give-up hingga hujung nyawa

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah... :-)) teruskan berjuang sehingga titisan terakhir

      Padam
  13. p'belajaran xpenah mati selagik kite masih hidup.

    BalasPadam
  14. selagi ada ruang memperbaiki.. kita bleh baiki..
    Allah sentiasa kasi pluang..

    BalasPadam