Rabu, 20 Mei 2015

SELIPAR RAYA 2015 ?




ASALAMUALAIKUM..





23 ulasan:

  1. Mau pecah kaki kalau pakai

    BalasPadam
  2. hahaha...tak tergamak den nak beli selipar tu Yan.. bior lah berkaki ayam..:)

    BalasPadam
  3. hehe... nangis pakai selipar ni yan..

    BalasPadam
  4. Assalam... pekabar Iryanty sihat?
    amboi gambar selipar durian tu mau hilang tapak kaki hahaha....

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam..alhamdulilah sihat emme
      :-)) ...haha...

      Padam
  5. Kita nk mkn doyan
    Tk nk seliper doyan...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha..yang ada selipar doyan je kak :-))

      Padam
  6. Balasan
    1. time musim durian je ada jual selipar nie
      .huhu

      Padam
  7. amboiii selipar. hahahah. sorry kak lama tak singgah sini. nani busy

    BalasPadam
  8. Hahahaha....good job dik sangat kelaka bila akak baca n3 yan ni...akak kasi 5 bintang suku....seliper camtu sesuai kalau buat umpan pada pencuri seliper tegar...rasain loh pepampok....hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. nasib bukan tiga suku...hahaha :-))

      baru yan nak bagi akak wat selipar raya...:-P

      Padam
  9. Lawo selipor tu... He he he...

    BalasPadam
  10. hahaha fakta tu memang lucu,, terbuat plak apa yang di kata hihihi,,

    tak sanggop pakai selipar ni,, sanggop lagi saya berkaki ayam ^_^

    BalasPadam
  11. hahahah rasakan !! suka sngt amek slipar orang..

    BalasPadam