Khamis, 9 Julai 2015

HOW ARE YOU ?



ASALAMUALAIKUM...


mana satu mood kawan2 sekarang ?




29 ulasan:

  1. dah berapa balang kuih raya dah siap Yan..??

    BalasPadam
  2. i like ur statment kak tweety hihi,,"hanya kerana aku hanya ada 1 di dunia ini",, betul kak yan,, tak perlu ikut2 orang lain,, jadi diri sendiri itu lebih baik,,

    mood hari ni: heppy bila terjah umah kak yan,, ada something yang anie dapat tiap kali ke rumah kak yan,,

    tq sudi share santapan nurani untuk hati dan jiwa,, moga sentiasa dilindunginya,,aminn

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah...terima kasih anie...sama2 kita perbaiki diri...diri akak sendiri banyak yang perlu diperbaiki..

      Padam
  3. Hari ni mood akak bersemangat nak bungkus oven tutup order yg tak abis2 dari anak2 sume jenis sekut dia nak suh akak buat....yahoooo!!! Sesi bako biskut dah berakhir

    BalasPadam
    Balasan
    1. yan pun dah habis kontrak wat biskut...:-))

      Padam
  4. rasa semangat nak membikin biskut raya hujung minggu nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. kuatkan semangat..moga berjaya :-))

      Padam
  5. hari ni mood carca marba.... banyak hal dengan urusan tempat keje... hihihi....

    BalasPadam
  6. mood ok je . tweety mcm tau je isi hati saya ... hehehee

    BalasPadam
  7. Hmm. Yg mana eh? So-so kot. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh eh nama hujung kita samalah AHAMAD

      Padam
  8. Hari ni mood ok.. cuma pagi tadi agak tak selesa sebab perut meragam macam salah makan.. huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. makan apa sahur...semoga cepat sembuh..amin :-))

      Padam
  9. Mood Zumal sentiasa okay jer Yan...

    BalasPadam
  10. Mood Zumal sentiasa okay jer Yan...

    BalasPadam
  11. kalau skarang.. CT yang tengah sleepy tu.. mmg tengah mengantuk hehehe..
    sejuk pulak tngh hari ni.. Penang hari2 hujan hehe..

    BalasPadam