Isnin, 6 Julai 2015

TERIMA KASIH SYIDA @ QASEH ABADI



ASALAMUALAIKUM.....


Alhamdulilah...syukur dapat rezeki dari ALLAH...

terima kasih suida kerana sudi bagi sesuatu pada akak...

hari yang suida minta alamat tu akak rasa macam terlompat bintang...

terkejut...teruja.....tergamam...

cantik brooch yang suida bagi...bentuk kssut..

kad ucapan kreatif...salah satu warna feveret akak hijau....

sapa2 nak terjah blog suida pi lah terjah cepat2....

rugi tau kalau takterjah..

SYIDAMENULIS

semoga murah rezeki suida....dibagi kesihatan yang baik dan kehidupan yang baik2...amin...



32 ulasan:

  1. wahh dapat hadiah bestnyaaa :)

    BalasPadam
  2. Fuyoooooo! Comel kannnn... Suida memang awesome!

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) comel sangat...sayang nak guna

      Padam
  3. wawawawawahhhhh...kak yan pun dapat....bestnyerrrr....dpt kasut lak tuhhh....xleh jadi nihh....jelesss jugak laaa....hahhahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. eleh...deanna pun dapat juga kan..kan..kan

      Padam
  4. assalamualaikum,
    wow!
    broach raya

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam :-))

      tak guna untuk raya..sayang nak guna..

      Padam
  5. itu ja dapat bagi sebagai tanda terima kasih.. suka dengar bila akak suka

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini pun dah bersyukur sangat suida...cantik...comel...ada nilai value pada diri akak :-))

      Padam
  6. Bestnya dpt ole2 dri rakan bloger. Terasa rapat nyahubungan silaturahim..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah..ikatan silaturahim yang tak disangka sangka :-))

      Padam
  7. Alhamdulillah jalinan ukhuwah yg indah terasa kan Yan
    Tahniah dari kakak juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukur alhamdulilah....betul kak...rezeki tak dsangka..terima kasih kak :-))

      Padam
  8. kak Yan pun daat...best kan sbb cantik sgt...JM pun baru dapat bila balik dari opis tadi check ada sampul coklat....suka sgt....kreatif dak Suida ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. jm dapat bentuk apa ?

      memang kreatif dak suida tuu...:-))

      Padam
  9. serono kan dpt dr rakan blogger ... cantik brooch kasut tu .

    BalasPadam
    Balasan
    1. rakan blogger ikatan ukhwahnya lain dari yang lain...saling mengeratkan silaturahim :-))

      Padam
  10. memang best jadi blogger..silaturahim dapat terjalin dengan mudah

    BalasPadam
  11. hehehe.. kalau ai pun, rasa nak lompat bintang jugak..

    BalasPadam
  12. salam ramadhan , chantek brooch ;p

    BalasPadam
  13. wah, kad raya buatan sendiri ke? mesti istimewa

    BalasPadam
  14. syok nya dapat hadiah hihihihi

    BalasPadam
  15. berbunga hati dapat hadiah kan hihihihi

    BalasPadam
  16. alhamdulillah rezeki ramadhan,,

    cantik brooch tu kak yan,, merelip merelip hihi ^_^

    BalasPadam
  17. alhamdulillah rezeki ramadhan,,

    cantik brooch tu kak yan,, merelip merelip hihi ^_^

    BalasPadam
  18. Tahniah yer, pakai masa raya nanti...

    BalasPadam
  19. hehehe.. CT dapat gak tapi lambat sikit yaaa Syida nak up entry.. jgn majuk =P

    BalasPadam