Jumaat, 27 November 2015

SALAM JUMAAT


ASSALAMUALAIKUM..

Sapa suka packing jajan bila nak kenduri , angkat tangan...

Yan suka buat aktiviti ni bila nak ada kan sesuatu majlis..

sebab utama DAPAT MAKAN JAJAN sambil packing...
Hihihihihi....



SALAM JUMAAT


JOM ZIKIR

ALLAHUAKHBAR

ALLAHUAKHBAR

ALLAHUAKHBAR

ALLAHUAKHBAR

ALLAHUAKHBAR

ALLAHUAKHBAR

ALLAHUAKHBAR





49 ulasan:

  1. perkataan baru lagi jajan..di laman anim juga kata janan..dalam ruangan komen etuza ada jajan..Rasanya semua orang suka jajan..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. :-)) ...kalau dekat borneo panggil apa cikgu..

      Padam
    2. jajan tu makanan yang dalam beg, sebagai stok kan. kat sini dipanggil kokorui ( bekalan makanan...melayunya jadi lah jajan juga IA hehehe

      Padam
    3. Baru tahu ada perkataan lain selain jajan..

      Padam
  2. Balasan
    1. wasalam yana...kan..dapatpulak bungkus jajan mahal...memang ngap je lah

      Padam
  3. Salam jumaat yan..
    Seronok dpt masuk mulut ye yan..
    Takut byk yg masuk mulut dari beg goodies.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam jumaat yati...

      hahaha..itu semestinya

      Padam
  4. Assalamualaikum yan,
    salam jumaat mubarakah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam saudara...

      salam jumaat :-))

      Padam
  5. akak pun suka juga yan, disamping dapat makan dapat juga bersedekah jajan kan

    BalasPadam
  6. sama mcm akak la..sambil packing sambil ngap2 jajan tu hehe

    BalasPadam
  7. Atie pun suka packing ni Yan.. tapi klu ada si abang Pae tu takle nak packing sgt, kang dia sibuk nak masukkan dlm mullut.... hihi
    Salam Jumaat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan pae je..yan pun sama...hihihi

      salam jumaat :-)

      Padam
  8. salam jumaat yanty...sdg sibuk dgn persiapan kenduri ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam..kak :-))

      haah kak..alhamdulilah dah selesai semalam...

      Padam
  9. salam jumaat kak yannnnn....hihihi

    BalasPadam
  10. dapat makan jajn sambil packing..haha... I kan makan mahu, packing malas..keh..keh..keh

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak leh ajak syida join...mulut jalan..tangan tak jalan..huhu

      Padam
  11. Saya suka!!!!hahahaa
    Sambil packing sambil ngappp! XD

    BalasPadam
  12. Mummy tak suka packing.. Mummy suka makan ja.. Hahahaha :p

    BalasPadam
  13. Hero-hero mummy memang suka packing jajan..,sambil packing dia ngap! Haiiii la anak.. !

    BalasPadam
  14. hahaha sama lah kak yan,, sambil paking sambil menyuap kan,,, tak lah boring hehehe...

    BalasPadam
  15. Hakak...hakak...kikiki....suka sgt la dok buat benda2 gini...santai2 je sambil mulut mengunyah...hahaha

    BalasPadam
  16. nice entry.. done folo sis, folo me back k ;)

    BalasPadam
  17. yang Yan packing untuk saya tu dah selamat sampai semalam. kumat kamit juga saya bismillah....

    BalasPadam
  18. Suka juga terutama kalau buat ramai2

    BalasPadam
  19. http://madey09.blogspot.my/2015/11/jemputan-menjawab-kuiz-khas-kepada-10.html
    asalam sila ke laman Etuza kuis on going untuk anda dan 9 blogger lain..rebut peluang ya

    BalasPadam
  20. Salam Yan....Yan ada pos cenderahati kat Bunda yer... yang Qul 'auzubirobbinnass... tu ek? Bunda baru terima...Bunda baru balik dari kampong tadi...
    Kat rumah tak der orang, nasib baik tak hilang....
    Terima kasih Yan...

    BalasPadam
  21. Selain jajan... kat kenduri org bungkus "berkat' a.k.a lauk pauk. Tp saya jarang dpt "jawatan" tu.. Prefer jd kendarat.

    BalasPadam
  22. Salam Kak Yan.. SS dah terima utusan dari Kak Yan... Terimaaaaaa Kasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

    BalasPadam
  23. Suka Yan...................:) Bukan je suka packing..bab nak gi beli hadiah pun suka sangat..

    BalasPadam
  24. Salam Ahad Yan..dah nak masuk Isnin dah..hihi
    Sorry lambat singgah

    BalasPadam
  25. sambil menyelam minum air ye... hihihi.. kak yan, nanti pm cik en kat page fb cik en yang ini https://www.facebook.com/nurfuziedotcom . Cik en ada hadiah nk bagi kak yan.. :)

    BalasPadam
  26. Jarang dapat tugasan ini ;-)

    BalasPadam
  27. suka jugak kak. tapi lenguh tangan nak kepit stapler hihihihi

    BalasPadam
  28. Jajan2 ni kena perhati btul2..kut terlps pndang dgn halalannya..
    Anak2 klu dpt jajan dri s3kolah atau kenduri..mmg tak mkn dulu.., kami check,klu was2 mmg tak mkn...esoknya anak2 bgi kt kwn nonmuslim..parent ni kdg2 tangkap muat jer psl bnda2 ni..beli jer..ada tulis halal ckupp...

    BalasPadam
  29. Haha... sabo je lah kak yan ni

    BalasPadam
  30. ehehe betoi tu Kak Yan.. masuk plastic sambil masuk mulut kan kan hehe..

    BalasPadam
  31. Aiza pun suka juga packing jajan.. hehe..

    BalasPadam
  32. satu masuk plastik..fua naduk mulut..hihi

    BalasPadam
  33. Cikna pun sama suka menyerah diri time packing goodies, tgn&mulut sama jln,hehee....;-)

    BalasPadam
  34. JM pun suka packing jajan ni...terutama mamee tu sambil packing sambil ngap

    BalasPadam
  35. sukaaaa <3. sambil packing sambil makan, sambil borak. hehehhee

    BalasPadam
  36. Salam singgah sini kak yan....sedapnya mami tu sebelah rumah ada jual diana pula selalu beli...hihi

    BalasPadam
  37. Suka juga jajan sambil makan...haha

    BalasPadam