Rabu, 6 Januari 2016

ISMAIL NAMA AYAH IRYANTY


ASSALAMUALAIKUM...



tahun baru permulaan baru...

Nickname juga sudah ditukar...

memandangkan ada yang tersalah anggap...

Jadi yan telah letak  nama ayah yan...

menggantikan nama suami yan...

IRYANTY AHAMAD 

TUKAR

IRYANTY ISMAIL

arap tiada kekeliruan lagi....







31 ulasan:

  1. Selama ini JR pun ingat Ahmad itu nama ayah Yan, rupanya ia nama suami. Baguslah begitu Yan gunakan nama bapa kerana siapa pun kita tanpa ibu bapa siapalah kita kan..?

    BalasPadam
  2. ayah tu masih hidup lagi kan kak yan., semoga dipermudahkan ., aminn

    BalasPadam
  3. Dulu2 memang seorang isteri suka meletakkan nama suami di belakang namanya (sesuatu yang tak pernah kakcik lakukan). Bukan bermaksud menukar binti tapi mungkin kerana menunjukkan sayang kepada suami... :)

    BalasPadam
  4. itu yg sebaiknya kann... smile always.

    BalasPadam
  5. Kak yan,kebetulan pulak. Hehe. Ismail nama husband sy, Ahamad pulak nama ayah sy.

    BalasPadam
  6. wah! nama apak kite sama la...hi5 sikit yan...bagos la tukar camni utk elakkan kekeliruan...^_^

    BalasPadam
  7. Ohhh ingatkan apa..
    Betul juga tu Yan..
    Nanti ingat yan binti ahamad,
    rupanya itu nama suami yan ye..

    BalasPadam
  8. ASSALAM..EDIT APA YG PATUT YER YAN..

    BalasPadam
  9. owh... saya pun telah dikelirukan...

    BalasPadam
  10. bagus yan, bagi penjelasan..hehehe akak pun tak tahu sebelum ni

    BalasPadam
  11. Oh namanya Ismail ya ayah kak Yan, ingatkan ahamad

    BalasPadam
  12. assalamualaikum yan..
    selamat tahun baru..
    mm.. bagus la mcm tu.. lebih baik ditukar..
    ira pun ingatkan ahamad tu nama ayah yan..
    nama suami yan rupanya.. hehe..

    BalasPadam
  13. OK... lebih elok guna nama ayah kan.

    BalasPadam
  14. Oo alkisah.
    Saya pun sangka Ahamad tu nama ayah Yan.

    BalasPadam
  15. hehehehe yelah kan... mana2 yg tak kenal mcm akak nih msti ingat ahmad tu nama ayah kn...

    BalasPadam
  16. Ramai orang yang terkeliru rupa-rupanya....hehe

    BalasPadam
  17. hahaha.. salah anggap kat name tu dh biase..

    BalasPadam
  18. Asalam..ooo Ahmad nam suami yan ..molek guna nama ayah..tu

    BalasPadam
  19. eehehe nickname baru semangat baru =)

    BalasPadam
  20. kak Yan, kita follow sini yer :D nnt free2 meh la follow kita balik yer :D name kita aisya :D

    jindrisska.blogspot.com

    BalasPadam
  21. selama ni pun ingat nama tu nama bapa
    insya allah lepas ni tak akan ada kekeliruan =)

    BalasPadam
  22. Assalam lama tak datang umsh ksk yan.. tu lah ingatkan kita sama nama ayah hehe... xpe x salahpun klu letak nama suami... macam noriah ghani yg pelakon tu hehehe...

    semua org akan beranggap nama belakang tu adalah nama ayah kannn...

    BalasPadam
  23. aah kan kak yan. ramai jugak kawan yang gabung nama dorang dengan nama suami. tapi dah tertukar pulak. orang lain keliru terbinti kan nama suami dorang

    BalasPadam
  24. ahakss...JM pun ingat ahamad tu nama ayah kak yan

    BalasPadam